Bericht versturen
aboutus

Bedrijfsprofiel

Sichuan Goldstone Orient New Material Technology Co.,LtdGevestigd in 2001, oriënteert Sichuan Goldstone Nieuw Materieel Technologieco, is Ltd een high-tech bedrijf dat zich bij innovatief de samengesteld materiaalonderzoek en ontwikkeling concentreert. Het bedrijf heeft multi commerciële afdelingen, binnen betrokken bij versterkte plastic pijp, vacuümdeklaagmateriaal en proces, slim parkeren en nieuw materieel O&O.

 

In het verleden de 20 jaar, groeien wij tot het belangrijke bedrijf op het plastiek versterkte gebied van de pijpverwerking en vinden de staal versterkte polyethyleenpijp en versterkte golfpijp uit met succes, en bevorderen hen dan om de primaire pijpleiding voor watervoorziening en riolering te worden. Tot dusver, zijn er de reeksen van meer dan 2000 versterkte de pijpmachines die van Goldstone over de hele wereld lopen, wat grote bijdragen tot stedelijke bouw in verschillende plaatsen heeft geleverd.

 

 

Sichuan Goldstone Orient New Material Technology Co.,LtdHet Goldstonevacuüm is de oppervlaktebehandelingsafdeling van de groep, die toegewijd is om de uitvoerige oplossing voor PVD-de deklaagindustrieën te verstrekken. Onze oplossingen behandelen hoofdzakelijk in architectuurglas, energie - besparingsglas, decoratieglas, optisch functieglas en plastic metallisering, chroomdeposito voor auto. Gebruikte onze bezeten magnetron het sputteren technologie, en combineerde wereldwijd met de overzicht productie in China en eersteklas beroemde merkcomponenten, en dan kunnen wij deze geavanceerde technologie-machine van hoge kosten-prestaties voor klanten over de hele wereld voorzien. Vandaag, leidt de innovatieve de deklaagmachine van Goldstone tot de rijkdom en de waarde voor onze klanten.

 

Omhoog houdend de stap van nieuwe technologische revolutie, werken wij altijd onze technologie bij en ontwikkelen aangepaste producten met hoogtepunt van innovatieve geest. De geavanceerde technologieën en de componenten worden onophoudelijk geïntroduceerd in ons recentste procesmateriaal. Wij geloven dat de ontwikkeling van technologie nieuwe oplossingen zal brengen, zodat kunnen onze klanten van het grote voordeel ook genieten van die bevordering.

 

 

 

Sichuan Goldstone Orient New Material Technology Co.,Ltd

 

 

 

Geschiedenis

Sichuan Goldstone Orient New Material Technology Co.,Ltd

Sinds 2001

  • Opgericht in 2001, begint Goldstone zijn zaken van samengestelde pijptechnologie

  • In 2002, gaf Goldstone het van het uitvindingsoctrooi versterkte SRTP de pijpproduct vrij van de het staaldraad, verkocht tot dusver meer dan 900 reeksen machines.

  • In 2005, gaven wij het versterkte golf de pijpproduct vrij van het uitvindingsoctrooi staal, verkocht wereldwijd meer dan tot dusver 1200 reeksen machines.

  • In 2015, werd Goldstone vermeld in de Effectenbeurs van de de Groeionderneming van China en werd een openbare onderneming

  • In 2016, voltooide de aanwinst van Tungtay-Vacuüm en begon de vacuümdeklaagafdeling

  • In 2017, verwierf Goldstone 100%-gelijkheid van het Geneesmiddel van Azië om een veelvoudig commercieel groepsbedrijf te bouwen

  • Vanaf 2018 tot nu, maakt het bedrijf zware investering in nieuwe producten R&D in of samengestelde pijp of het proces van de materiële oppervlakte vacuümdeklaag. Vandaag, zijn wij in belangrijke positie voor technologie van RTP/de samengestelde pijp van TCP voor olie & gas de industrieën, en plastic metaaldeklaag door PVD proces.

Dienst

Sichuan Goldstone Orient New Material Technology Co.,LtdDe technologie is onze eerste concurrentie, is het talent ons eerste middel.

 

Goldstone zal klant het volledige technische steunen en het ononderbroken product bijwerken geven.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ons Team

Sichuan Goldstone Orient New Material Technology Co.,Ltd

 

Sichuan Goldstone Orient New Material Technology Co.,Ltd

Houten Han-Verkoopdirecteur

Het uitvoeren Mnanger

de ervaring van 25 jaar in plastic machines en vacuümdeklaagmachines.

Gewerkt in Goldstone 20 jaar

Sichuan Goldstone Orient New Material Technology Co.,Ltd                                                             Sichuan Goldstone Orient New Material Technology Co.,Ltd

Alex Liu-Afdelingschef                                               De Uitvoermanager van lelieliu

Het uitvoeren Mnanger                                                         de ervaring van 5 jaar in machines het uitvoeren

de ervaring van 10 jaar in plastic machines                        Gewerkt in Goldstone 5 jaar

Gewerkt in Goldstone 10 jaar

 
 
 
 

 

 

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Wood Han
Tel. : 13608083660
Fax : 86-28-87086837
Resterend aantal tekens(20/3000)