Bericht versturen

Het Magnetron van de de Vacuümdeklaagmachine van PVD FSR het Sputteren voor Automobieldelen

Het Magnetron van de de Vacuümdeklaagmachine van PVD FSR het Sputteren voor Automobieldelen
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Specificaties
Proces: Magnetron het sputteren
Breedte: 800- 1600 mm
Lengte: 1500- 3000 mm
Type: Horizontale ononderbroken
Deklaaglaag: Veelvoudige Lagen
Toepassingen: Hoofd lichte, achterspiegel, embleem, decoratiedelen, chroomdeklaag
Hoog licht:

De Machine van de Pvd Vacuümdeklaag

,

Magnetron die Vacuümdeklaagmachine sputteren

,

De Vacuümdeklaagmachine van FSR

Basis informatie
Merknaam: GVAC
Modelnummer: Gsvc-1500
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Productomschrijving

PVD-ononderbroken deklaag van de magnetron verchroomt de sputterende machine voor automobieldelen de bezinningsdeklaag van de platerendecoratieHet Magnetron van de de Vacuümdeklaagmachine van PVD FSR het Sputteren voor Automobieldelen 0

 

 

De voordietechnologie van de oppervlaktebezinning (FSR) kan de spookschaduw vermijden door twee keer weerspiegelend ten eerste op glasoppervlakte wordt veroorzaakt en ten tweede op de oppervlakte van de bezinningsfilm. Het beeld op de FSR-spiegel is duidelijker en waar dan normale spiegel. Zo is de FSR-spiegel wijd toegepast in automobiele achteruitkijkspiegels. De ononderbroken sputterende lijn met veelvoudige kamers kan de chroom met een laag bedekte FSR-spiegel voor auto in een hoge snelheid produceren. Vergeleken met verticale kamermachine, geeft het de betere kwaliteit van de deklaagfilm en grotere output, geschikt voor massaproduktie.

 

De machine kan ook worden ontworpen om de spiegel met veelvoudige lagen van dunne film te produceren, toont het Interferentielicht blauwe kleur die aan menselijke ogen zeer comfortabel is. Zo kunnen de bestuurders niet het verblindende die licht zien van de blauwe spiegel wordt weerspiegeld en dan tot het drijven bij nacht meer veiligheid maken.

 

Heeft Goldstone Vacuümtechnologie de professionele machine voor autospiegel zowel de achteruitkijkspiegel als zijspiegel ontwikkeld. De machine is in minimale grootte maar geeft u een hoge output die professioneel ontwerp voor autospiegels is. De deklaagkwaliteit is zelfde zoals de grote sputterende machine voor architectuurglas maar de kleine machine kan grote machineinvestering en energiekosten besparen. Het is geschikt voor kleine en middelgrote spiegelfabriek om de OEM vervangstukken voor voertuig te veroorzaken.

 

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Wood Han
Tel. : 13608083660
Fax : 86-28-87086837
Resterend aantal tekens(20/3000)