Bericht versturen

Bestand de Pijppe100 Polyethyleen van de slijtageschuring met Voeringssamenstelling

Bestand de Pijppe100 Polyethyleen van de slijtageschuring met Voeringssamenstelling
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Specificaties
Hoog licht:

De Bestand Pijp van de polyethyleenschuring

,

Samengestelde Schurings Bestand Pijp

,

PE100 slijtvaste pijp

Basis informatie
Merknaam: Goldstone
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Productomschrijving

Het Polyethyleenpijp van de schurings Bestand Pijp met Schuringsvoering

 

De meeste mislukking van de pijp voor vervoer van lichaam-water mengsel zoals steenkoolmodder, ertsdunne modder of korrelige materialen is uit de slijtage van de muurdikte. De staalpijp heeft goede drukweerstand maar de mechanische schuring van staal is zeer significant wat de staalpijp er niet in slaagt en moet vervangen zeer frequentie te zijn maakt. De PE100-polyethyleenpijp heeft beter corrosief bewijsbezit dan staalpijp, en zijn wrijvingfactor is minder staal zodat heeft het ook betere schuringsweerstand dan staalpijp.

 

 

 

Goldstone oriënteert heeft ontwikkeld een merkgebonden samengestelde pijp, die een nieuwe voering coextruded op de PE100-pijp heeft die een superieure schuringsweerstand en lagere productiekosten verstrekt. Zo kan dit nieuwe type van pijp met voering een veel langere de dienstlevensduur in verrichting aanbieden.

 

 

 

 

In andere hand, oriënteert Goldstone geeft een andere optie om versterkte HDPE pijp voor mijnbouw te gebruiken. Die leiden hebben het versterkingsmateriaal om de hogere weerstand van de pijpdruk, dicht bij de werkdruk van de staalpijp aan te bieden, maar beter anti-corrosive en schuringsbewijs, en veel langere de diensttijd toevoegen door buizen, zodat zal het een goed substituut van staalpijp in de toepassing zijn.

 

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Wood Han
Tel. : 13608083660
Fax : 86-28-87086837
Resterend aantal tekens(20/3000)