Bericht versturen

De Pijpproductielijn 8 Duim 3000psi van het oliegas RTP

1 REEKS
MOQ
800,000USD/set-2,000,000USD/set
Prijs
De Pijpproductielijn 8 Duim 3000psi van het oliegas RTP
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Specificaties
Hoog licht:

De Productielijn van de oliertp Pijp

,

De Productielijn van de gasrtp Pijp

,

8 de Productielijn van de duimrtp Pijp

Basis informatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Goldstone
Certificering: CE, UL
Modelnummer: GS/XPD-250
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Seaworthpakket
Levertijd: 4 motten
Betalingscondities: L/C, T/T
Productomschrijving

8 DE PRODUCTIELIJN VAN DE DUIM3000psi OIL&GAS RTP PIJP

 

 

Pijpinleiding

 

Goldstone developes zijn unieke band het verpakken technologie om hoge druk 8 te vervaardigen de pijp van duim3000psi oil&gas RTP. De banden zouden band de met hoge weerstand van het staalkoord kunnen zijn

 

SRTP voldeed aan de bepalingen van API 15S, gebruikt de staalkoord vervaardigde band met hoge weerstand om de versterking te zijn. De SRTP-pijp biedt hoge drukweerstand aan en het is flexibel voor het rollen in spoel. Het is minder kosten dan duur niets metaalvezels zoals Kevlar en Koolstof, en heeft betere temperatuur tegen kenmerkt vergelijkbaar geweest met glasvezel. Met het Goldstone verbeterde anticorrosieve ontwerp van de voeringsbuis, SRTP-pijp zou de met hoge weerstand een soort waardevolle pijpleiding voor sommige bepaalde toepassingen voor kustvervoer en één van de betere optie voor grotere diameterrtp pijpleiding kunnen zijn. Goldstone kan de hoog gekwalificeerde band van het staalkoord voor RTP-fabrikanten leveren.

 

 

 

 

De Pijpproductielijn 8 Duim 3000psi van het oliegas RTP 0

 

 

De Pijpproductielijn 8 Duim 3000psi van het oliegas RTP 1

Staalkoord met hoge weerstand

 

De Pijpproductielijn 8 Duim 3000psi van het oliegas RTP 2

Het wordt gemaakt van gekwalificeerd hoog koolstofstaal met van de oppervlaktedeklaag, tekening, het verdraaien en ander processen. Het staalkoord is één van de belangrijkste kadermaterialen van autoband. Het staalkoord wordt ingedeeld van normale sterkte (NT) aan met hoge weerstand (HT), en super met hoge weerstand (ST) en ultra met hoge weerstand (UT). Wij selecteren normaal HT en ST voor RTP-pijp.


Eigenschappen: Sterkte met grote trekspanning tot 3500N. Het staalkoord wordt gemaakt van multistrengen fijne staaldraad met uitstekende zachtheid na oppervlaktebehandeling, zijn de anticorrosieve prestaties van het staal beduidend beter.

 

 

De Pijpproductielijn 8 Duim 3000psi van het oliegas RTP 3 De Pijpproductielijn 8 Duim 3000psi van het oliegas RTP 4

 

Door de band machine maken en technologie die door Goldstone wordt ontwikkeld die, worden de aantallen staalkoorden geplakt met polyethyleen en in een versterkte band gemaakt.

 

De Pijpproductielijn 8 Duim 3000psi van het oliegas RTP 5 De Pijpproductielijn 8 Duim 3000psi van het oliegas RTP 6

 

De Pijpproductielijn 8 Duim 3000psi van het oliegas RTP 7

Het staalkoord met hoge weerstand heeft dia. 0.81.5mm, en de pre-gemaakte banddikte zijn 1.0-2.0 mm. Na wond kunnen 2-4 lagen van staalkoord op de pijp dan de druk ontmoeten. De materiaalinvestering is kleiner en het proces is vrij eenvoudig. Onder highe

r de temperatuur, de prestaties is duidelijk beter dan glasvezelbuis. Extra, stond de hoge verlenging van staal de versterkte flexibelere buis voor het rollen toe.

 

Volgens de bepalingen van API15s voor metaal versterkte RTP, kan de factor van de ontwerpveiligheid 0,5 worden gebruikt. In praktisch, de keus van de pijpfabriek gewoonlijk 2,25 keer verrichtingsdruk als uitbarstingsdruk.

 

 

 

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Alex Liu
Tel. : 18828091253
Fax : 86-28-87086837
Resterend aantal tekens(20/3000)