Bericht versturen

HDPE SRPE Samengestelde Pijp die Machine 800Mpa voor Riooldrainage maken

1 REEKS
MOQ
USD 400,000 to 1 million
Prijs
HDPE SRPE Samengestelde Pijp die Machine 800Mpa voor Riooldrainage maken
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Specificaties
Diameter: 300-3000 mm
Type: structuurmuur
Proces: Spiraal
Materiaal: HDPE samenstelling
Toepassing: riool en drainage
Hoog licht:

HDPE Samengestelde Pijp die Machine maken

,

800Mpa samengestelde Pijp die Machine maken

,

De Samengestelde Pijp die van SRPE Machine maken

Basis informatie
Merknaam: Goldstone
Modelnummer: Tl-2000
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Levertijd: 3 maanden
Productomschrijving

de staal versterkte spiraalvormige machine van de structuurmuur golfpijp voor het afvalwater van de rioleringsdrainage

 

De elastische modulus van koolstofstaal is bijna 200 keer hoger dan polyethyleen; zijn waarde is Mpa ongeveer 190.000 nochtans is het polyethyleen rond slechts 800Mpa. Zo als wij de voordelen van zowel staal als plastiek kunnen combineren, zal dat een ideale methode zijn om een perfecte pijp met hoge stijfheid en minder kosten te krijgen. De vraag is hoe te twee soorten materiaal op een goede manier samen te stellen, houdt hun voordelen maar vermijdt de tekorten, om hen te laten elkaar aanvullen. Er zijn vele fabrikanten onderzoekt het antwoord van deze vraag, onder hen, is de SRPE-pijp absoluut een relatieve aardige en succesvolle oplossing voor de samengestelde die pijp door massabewijsmateriaal wordt bewezen sinds 2003.

 

HDPE SRPE Samengestelde Pijp die Machine 800Mpa voor Riooldrainage maken 0HDPE SRPE Samengestelde Pijp die Machine 800Mpa voor Riooldrainage maken 1

Momenteel is de samengestelde pijp wijd gebruikt in vele toepassingen en diverse staal-plastic samengestelde pijpen zijn ontwikkeld. Het Staal versterkte Polyethyleenspiraal Golfpijp (SRPCP-pijp) is één van de beste oplossingen onder die pijpen, die door Goldstone bedrijf met Chinees octrooi is onderzocht. Het is een grote technische innovatie om de staal-plastic samengestelde bouw in plaats van het enige materiaal (plastiek) voor riolering en rioolbuissysteem te gebruiken. De nieuwe samengestelde structuur brengt vele voordelen zoals hogere stijfheid, minder gewicht, lage kosten, grote diameter, enz.

 

De diameter van de pijp is van 300 mm (12 duim) tot 3200 mm (126 duim). Het duidelijke voordeel van de nieuwe samengestelde pijp is de hoge stijfheid en de lage kosten indien vergeleken met de universele begraven plastic rioleringspijp. De ringsstijfheid bereikte SN8 aan SN16, die een verrassingswaarde voor andere plastic pijpen is. Deze pijp voldoet aan norm 2435-12 en Israël van ASTM, Italiaanse standaard, Chinese nationale standaardenz.

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Wood Han
Tel. : 13608083660
Fax : 86-28-87086837
Resterend aantal tekens(20/3000)